Gemeentelijk loket om ondernemers door de crisis te helpen

Foto: Pixabay - geralt (CC0-Public Domain)

LEUDAL – In verband met de coronacrisis en de economische gevolgen daarvan, heeft gemeente Leudal tijdelijk een ondernemersloket opgericht. Hier worden ondernemers die door deze crisis getroffen zijn zoveel mogelijk geholpen.

De Nederlandse regering neemt verschillende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te bestrijden. Ondernemers dreigen door deze maatregelen en andere gevolgen van het coronavirus in de problemen te komen. Het kabinet komt met verschillende maatregelen om deze ondernemers te helpen.

Richtlijnen
Wat deze maatregelen precies gaan inhouden en hoe deze in de praktijk worden uitgevoerd is nog niet helemaal duidelijk. Daar wordt door de regering momenteel hard aan gewerkt. De verwachting is dat Den Haag op korte termijn met richtlijnen komt. Als de richtlijnen voor de uitvoering helder zijn, dan kan de gemeente ondernemers gaan informeren en ook aanvragen af gaan handelen. Hou daarom steeds het speciale deel van de gemeentelijke website in de gaten, waar alles te vinden is over wat er tot op dit moment bekend is gemaakt.

Informatie
Kunt u via die website geen antwoord op uw vragen krijgen of heeft u andere vragen? Stuur dan een mail naar [email protected] of bel met het algemeen nummer van gemeente Leudal: 0475-859 000. Houdt er wel rekening mee dat de wachttijden momenteel natuurlijk  langer kunnen zijn. Er wordt hard gewerkt om iedereen zo snel mogelijk van de juiste informatie te kunnen voorzien.

Reacties