Bevestigde coronapatiënten in bijna heel Limburg

Foto: Pixabay - jarmoluk (CC0-Public Domain)

LIMBURG – Het totaal aantal positief op corona geteste Limburgers staat op 366. Zestien van hen komen uit Leudal.

Het virus heeft tot nu toe 24 levens geëist in onze provincie. Sinds donderdag zijn in Limburg weer vijf mensen overleden na besmetting met het virus.

Regio’s
In de GGD-regio Limburg-Noord, waar Leudal onder valt,  zijn sinds donderdag vijf nieuwe sterfgevallen gemeld. Het gaat om twee mensen uit Weert en personen uit Venlo, Venray en Peel en Maas. Het totaal aantal slachtoffers komt daarmee in deze regio op twaalf personen. Dat is evenveel als in de regio Limburg-Zuid. Slechts in de gemeente Vaals is nog geen inwoner positief getest. In alle andere Limburgse gemeenten is tenminste één bevestigde coronapatiënt bekend. Sittard-Geleen en Maastricht zijn met respectievelijk 58 en 56 positieve tests de gemeenten met de meeste besmettingen.

Reacties