Coiffure Awards: stem op Flow Hairsalon uit Haelen

Foto: Tom Spauwen

HAELEN – Flow Hairsalon in Haelen is met maar liefst twee inzendingen genomineerd voor de prestigieuze Coiffure Awards.

Flow Hairsalon is een top kapperszaak voor dames én heren, waar mensen je met passie omtoveren tot de beste versie van jezelf. Een gedreven team, met aan het roer Cindy en Marjan, adviseert je welk kapsel het beste bij jou past. Daarnaast geven ze bij Flow Hairsalon advies over styling en make-up.

Consumer Award
Het team van Flow heeft nu samen met fotograaf Tom Spauwen en visagistes Saskia en Marjan een prachtige presentatie verzorgt, waarmee wordt meegedongen in de categorie ‘Consumer Award’. Leonie en Cindy hebben met hun inzendingen al vele collega’s achter zich gelaten, maar willen nu natuurlijk ook graag die felbegeerde prijs – die gerust de Oscar voor kappers genoemd mag worden – meenemen naar Haelen.

Stemmen
Jij kunt hen daarbij helpen. Hoe? Ga daarvoor naar deze site en stem op één van de creaties van Flow Hairsalon (foto 7 of 16), die je ook op deze pagina ziet. Je kunt ook je stem uitbrengen via sms; sms CA (nummer beeld) naar 4004 (€ 0,80 p.o.b. plus de kosten van het gebruik van je mobiele telefoon). Kijk ook op de Facebookpagina en volg Flow op Instagram. Stemmen kan tot 9 april. Bezoek ook de eigen website van Flow.

Reacties