Nieuwe data voor evenementen in Leudal

Foto: De Schouwsmolen

LEUDAL – De extra maatregelen die de regering genomen heeft in verband met de uitbraak van het coronavirus, heeft ook invloed op evenementen die eerder op deze website zijn aangekondigd.

Sommige organisatoren hebben ons gevraagd om hun berichten van uitstel met u te delen.

Verplaatst
Zo is besloten om de geplande activiteiten op de Schouwsmolen in Ittervoort aanstaande zondag niet door te laten gaan. Dit evenement wordt verplaatst naar zondag 19 juli. Ook de organisatie van Music with Passion heeft besloten het evenement, dat op 3 en 4 april 2020 in Neer zou worden gehouden, te verplaatsen. Nieuwe data zijn 26 en 27 maart 2021. Over dit evenement komen meer vragen binnen die we hieronder op een rijtje zetten.

Music with Passion

 • Blijft mijn ticket (betaald of vrijkaart) geldig voor de nieuwe datums?
  Ja, je ticket blijft geldig. Je hoeft dus geen nieuw ticket aan te schaffen.
 • Ik heb een ticket gekocht via e-mail en wil mijn geld terug. Kan dat?
  Ja, dat kan. Stuur een mail naar [email protected] met daarin je naam, mailadres en het bestelnummer of kaartnummer en het geld wordt teruggestort.
 • Ik heb een ticket gekocht bij het voorverkoopadres en wil mijn geld terug. Kan dat?
  Ja, dat kan. U kunt op het voorverkoopadres uw entreekaart inleveren en ontvangt het geld terug.
 • Verandert de locatie van Music with Passion?
  Nee, de locatie blijft de Martinuskerk in Neer.
 • Verandert de voorstelling door het verzetten naar een nieuwe datum?
  Nee, de voorstelling blijft hetzelfde.

Staat je vraag er niet bij? Stuur die dan in een mail naar [email protected]

Matiz in de Bombardon
Ook het concert van de band Matiz, gepland voor 22 maart in De Bombardon in Heythuysen, is geannuleerd. Met De Bombardon zal naar een nieuwe datum worden gezocht. Mensen die hun kaarten via de website van de band hadden besteld, krijgen hun geld de komende dagen teruggestort. Muziekliefhebbers die hun kaarten hadden gekocht bij de Bombardon, zullen zich daar ook weer dienen te melden voor restitutie.

Contact
Natuurlijk zijn er veel meer evenementen gecanceld, of verplaatst. In alle gevallen geldt dat u het beste contact op kunt nemen met de organisatoren, via de contactgegevens op hun website of via Facebook. Mochten zich nog andere organisatoren melden bij onze redactie om mededelingen daarover te doen, dan worden die bewuste evenementen op deze pagina gepubliceerd.

Reacties