Derde editie Leudalloop in Heythuysen

Foto: Atletiek Leudal

HEYTHUYSEN – Atletiek Leudal verzorgt de derde editie van de Hubo Heitse Leudalloop. Op zaterdag 11 april wordt gestart op de atletiekbaan van Heythuysen. Daar is ook de finish.

Het parcours bestaat voor zowel de 5 als de 10 kilometer uit een aantal rondes, waardoor het publiek de gehele wedstrijd goed kan volgen. De jeugd kan meedoen aan één van de drie jeugdlopen over 400 meter, 1 kilometer of 2,5 kilometer.

Inschrijven
Voorinschrijving is mogelijk tot en met 7 april via inschrijven.nl. Op de dag zelf kunnen deelnemers zich ook nog inschrijven op de locatie Sportpark Molenhoek. De jeugdlopen starten om 16.00 uur. Om 16.30 uur start eerst de 5 kilometer en om 17.15 uur de 10 kilometerwedstrijd. Voor zowel de 5 als 10 kilometer is er ook een bedrijvenloop. Meer informatie en inschrijven ook op deze site.

Reacties