Activiteit voor de jeugd: ontdek de Schouwsmolen

Foto: Schouwsmolen

ITTERVOORT – Ben je ouder dan 6 jaar en vind je het spannend om te zien hoe een watermolen werkt? Wil je weten hoe het water uit de Itterbeek energie levert om graan te malen? En wil je zien hoe zo’n molen er uitziet aan de binnen- en de buitenkant?

Kom dan op zondag 15 maart naar de Schouwsmolen, aan de Margarethastraat 73 in Ittervoort. Daar kom je precies te weten wat er in en rond de molen allemaal gebeurt, wanneer deze in bedrijf is.

Aanmelden
Er valt van alles te doen en te ontdekken, maar breng wel een volwassene mee, die samen met de mensen van de molen let op de veiligheid. Het programma duurt van 14.00 uur tot 16.00 uur en wordt georganiseerd door de stichting Edumare. Voor 2,50 euro per persoon kan iedereen meedoen en is er bovendien nog iets lekkers. Er is plaats voor twintig deelnemende kinderen bij deze activiteit. Dus meld je snel aan, maar in ieder geval vóór 13 maart via e-mail: [email protected]

Reacties