Weersomstandigheden dragen bij aan thematiek optochten Leudal

LEUDAL – Na de relatieve stilte door de storm konden vandaag ook in Leudal meer optochten van start dan gisteren. Sterker nog, snelle beslissers hadden de afgelastingen nog snel tot thema gemaakt om ook nog aan te kunnen sluiten…

Verder weer veel maatschappelijke issues op het programma, bij de diverse stoeten.

Passion
Stikstof dan wel PFAS, boerenproblemen in het algemeen, de woningmarkt (woonwagenbewoners én huisvesting van de burgemeester), de voedselbank en natuurlijk de normale dagelijkse bezigheden van de prins van dienst, speelden een rol in Roggel, Baexem en Heythuysen. Vanuit Baexem werd ook even een blik geworpen naar de overkant van de Maas, waar de Passion hele kansrijke wijken al in vervoering brengt. En daarna toch maar weer snel de kroegen in. Want de wind had dan weliswaar aan kracht ingeboet, echt aangenaam werd het qua weersomstandigheden niet. Qua sfeer gelukkig des te meer…

Reacties