Music with passion: the heartbeat of Judas

Foto: Pixabay - seostar (CC0-Public Domain)

NEER – In een traditie van jaren hoorden wij het authentieke lijdensverhaal van Jezus uit de bijbel. Het verhaal der verhalen in woord en muziek.

In een nieuwe versie zijn Judas – en ook Jezus zelf  – aan het woord. Music with Passion 2020 laat de worsteling zien die Judas doormaakte met het fenomeen Jezus.

Indrukwekkend
Wat ging er in Judas om? Hoe kwam hij tot zijn keuzes? We horen dat het lijdensverhaal vele elementen kent die in onze tegenwoordige tijd nog steeds actueel zijn. Muziekplein presenteert deze Music with Passion. Percussiegroep Zinvol Geweld speelt de muzikale hoofdrol, samen met Gemengd Koor Vocante en tenor Eric Reddet die deel uit heeft gemaakt van de Platin Tenors van André Rieu. Kortom, een indrukwekkende passiebelevenis in de schitterend verlichtte kerk van Neer. De muzikale leiding is in handen van Sjoerd Ceelen, regie en script zijn van Roel Verheggen.

Kaarten
Je kunt dit spektakel bijwonen op vrijdag 3 en zaterdag 4 april, vanaf 20.00 uur in de Martinuskerk. De kerk gaat al open om 19.30 uur. Er is vrije zitplaatsenkeuze, alle beschikbare zitplaatsen bieden zicht op het podium. Entreeprijs in de voorverkoop 13,50 euro. Aan de kassa 15 euro. Kaarten zijn per e-mail te bestellen via [email protected] Ook verkrijgbaar bij Hairdesign Slabbers, aan de Napoleonsweg 43 in Neer.

Reacties