Praktijk en opleiding: Dewegnaarjezelf van Wendy’Ann

Foto: Pixabay -

HEIBLOEM – Sinds anderhalf jaar is de praktijk van Wendy’Ann, psychosociaal therapeute, spiritueel coach en paragnoste gevestigd in Heibloem.

Wendy’Ann kwam toen vanuit het Gelderse Hoenderloo naar Leudal, maar is al sinds 1999 werkzaam in haar eigen praktijk. Zij begeleidt hier vele cliënten met het terugvinden van hun eigen kracht en rust in hun leven.

Beroepsvereniging
Zowel op therapeutisch als op energetisch vlak beschikt Wendy’Ann over de professionele middelen om mensen te begeleiden die kampen met een burn-out, depressieve klachten, overspannenheid, relatieproblemen, hooggevoeligheid en Intuïtieve ontwikkeling. Ze is aangesloten bij een beroepsvereniging die kwaliteit waarborgt, waardoor er een mogelijkheid is om een groot deel van de kosten vergoed te krijgen. Mede dankzij haar gave als paragnost worden veel zaken duidelijker, kan er naar een oplossing worden gezocht en wordt er vervolgens op therapeutische basis gewerkt.

Disciplines
Wendy’Ann verzorgt landelijk vele workshops, lezingen, bijeenkomsten, columns en privé-consulten waar nodig. Nu ze in Heibloem gevestigd is, heeft ze daar haar praktijk ‘Dewegnaarjezelf’ waar ze haar werk doet. Op basis van jarenlange ervaring in tal van disciplines geeft ze onder meer coachingtrajecten, reiki-opleidingen, spirituele coachopleidingen, workshops in intuïtieve ontwikkeling, pendel, mindfulness, kaartleggingen en familieopstellingen. ‘Ik ben heel blij om hier te wonen nu. Het Limburgse land is prachtig en de mensen zijn heel gemoedelijk en vriendelijk. Ik hoop hier nog lang te mogen wonen en mijn bijdrage te leveren aan de mensheid’ vertelt ze.

Contact
Voor meer informatie kijk je op de website: www.dewegnaarjezelf.nl. Je kunt ook mailen naar [email protected] of bel even met 06-16.06.00.89. Bij een eerste kennismakingsconsult krijg je overigens een fikse korting van 30 euro wanneer je aangeeft dat je dit stukje op Leudal.Nieuws.nl gelezen hebt. Daar zitten verder geen verplichtingen aan vast.

Reacties