Tweede lustrum Pleinfestijn met LVK-finalisten

Foto: Antoine Bongers

HEYTHUYSEN – Vastelaoveszaterdag, 22 februari, beleeft het Pleinfestijn in Heythuysen de tiende editie.

Op het plein aan de Dorpstraat brengen lokale artiesten uit Leudal, Maasgouw, Peel en Maas en omstreken hun ‘vastelaovesplaat’ weer op de bühne.

Finalisten
LVK-finalisten ’t Graotekoeër, Rempetemp, Alaaf Airlines, Sjpringlaevend én Hoondervel zijn zeker van de partij. Het Lindeboom Vastelaoves Pleinfestijn is een gemoedelijk feest, met een dorps en familiair karakter. Zonder entree, zonder lange wachtrijen én zonder polsbandjes is het een aantrekkelijk evenement voor jong én oud. Met ruim 2500 bezoekers en de hele middag lokale artiesten is het niet meer is weg te denken uit de reeks van regionale ‘boetezittinge’ die rond de vastelaovendj plaats vinden.

ML5
Het Pleinfestijn wordt uitgezonden op de regionale zender ML5, waardoor ook de thuisblijvers kunnen meegenieten. Maar het mooiste is het natuurlijk toch om het zelf mee te maken. Om 13.11 uur gaat het eerste optreden van start. Voor het complete programma en meer informatie kun je kijken op www.pleinfestijn.nl.

Reacties