Borebroeloft op carnavalsdinsdag in Heitse

Foto: Stichting Borebroeloft Heitse

HEYTHUYSEN – Zondag is in café Den Hook het Borebroedspaar van Heitse uitgeroepen.

Vera Corstjens (Vera van Jac van Corstjens Drees en Nouwens Lenie oet ‘t geitebökkeriek en van Annie van Thei oet ‘t Steegske en Bertha van Graadje oet Sampert) en Emiel Vullers (Emiel van Piet van Jantje vanne Käöning en Café Vullers en van Truus van Fien van Petran Prinsen van ‘t kastieël in Baoksum) zullen dit jaar voorop gaan tijdens de Borebroeloft in Heythuysen. Uiteraard samen met hun Borefemilie.

Programma
Zorg dat je erbij bent, want het zal weer een mooi feest worden! Voor de laatste nieuwtjes zoek je op Facebook naar Borebroeloft Heitse. Op carnavalsdinsdag, 25 februari, zal het feest in ieder geval al op tijd losbarsten en wel om 11.11 uur. Dan beginnen in de kroegen de vrijgezellenfeesten: de mannen in ’t Sinterkläöske en de vrouwen in Den Hook. Om 13.15 uur verzamelen de gezelschappen zich op het Kerkplein. Vanaf die plek zal de trouwstoet vertrekken naar het oud gemeentehuisplein. Daar zal de trouwceremonie plaatsvinden, waarna de optocht naar de tent bij Klein Paries trekt voor de receptie en het borebal.

Reacties