Veertigste editie Accretos Volleybaltoernooi in Neer

Foto: Accretos

NEER – Net als vorig jaar organiseert volleybalvereniging Accretos weer een toernooi op ’t Maasveld in Neer. Sterker nog, dit jaar de 40e editie. 

Het Accretos Volleybaltoernooi wordt gespeeld op zaterdag 16 en zondag 17 mei. Gedurende dit weekend wordt gevolleyd op gras en zand.

Categorieën
Traditioneel vindt op de zaterdag het jeugdtoernooi plaats voor teams in de categorieën A, B en C (meisjes/ jongens) en niveau 1 tot en met 6. Op de zondag is dan het beachtoernooi (3 tegen 3 op zand) én is er ook weer een recreatief toernooi op gras. Aan het beachvolleybaltoernooi kan worden deelgenomen binnen de categorieën regiodivisie tot en met 1e klasse, 2e/3e klasse en beach b-jeugd. Aan het recreatief toernooi kan worden deelgenomen in de categorieën geoefend en ongeoefend/vriendengroepen.

Aanmelden
Om dit 40-jarig jubileum te vieren zal er aansluitend aan het toernooi op de zondag een barbecue plaatsvinden. Iedereen is welkom, van jong tot oud. Aanmelden kan via deze site. Hier vind je ook verdere informatie. Op de hoogte blijven van alle updates? Zet jezelf dan op aanwezig binnen het facebookevenement. 

Reacties