Stichting Pop It Up start met Open Huis

Foto: John Hölsgens

HEYTHUYSEN – De afgelopen weken is er flink gewerkt aan de Kloosterstraat 11 in Heythuysen waar de stichting Pop It Up onderdak gevonden heeft. Hoewel de lessen al begonnen zijn is er ook nog een feestelijke opening. 

Die vindt plaats op zaterdagmiddag 8 februari. De oficiële openingshandeling door wethouder Robert Martens, om 14.00 uur, is tevens het startsein voor een Open Huis.

Huiselijk
Want wat opvalt is inderdaad de huiselijke sfeer die na de renovatie in stand gehouden is. Een fijne plek dus om die dag gezellig deel te nemen aan gratis proeflessen zang, drums, gitaar, basgitaar, piano en keyboard.

Uiteraard laten de huidige leerlingen van Mitch Smolders, Jan Berendsen, Brenda Nijsen, Jan Bernards, Lodewijk Holzken en Mark Mulkens ook graag horen wat zij al geleerd hebben. Iedereen is van harte welkom.

Reacties