Nationale Voorleesdagen van start met mopperboek om vrolijk van te worden…

Foto: Pixabay - dassel (CC0-Public Domain)

HEYTHUYSEN – Woensdag 22 januari gaan de Nationale Voorleesdagen weer van start. Deze dagen zijn georganiseerd om ouders te stimuleren om te gaan voorlezen aan kinderen.

Deze keer gebeurt dat aan de hand van het prentenboek van het jaar: ‘Moppereend’. Een mopperboek om vrolijk van te worden…

Interactief
Op zaterdag 25 januari is in Heythuysen een interactieve voorleesvoorstelling bij Bibliocenter, aan de Neerakker 2a. Aanmelden kan op deze website. Deelname is gratis en bedoeld voor kinderen van ongeveer 3 tot en met 5 jaar én hun ouders. Voorlezen aan kinderen is betekenisvol om vier redenen: het prikkelt de fantasie, taalgevoel wordt ontwikkeld, het vergroot de woordenschat én voorlezen draagt bij aan de interactieve vaardigheden.

Reacties