A.C.P Keukenrenovaties/Foliedokter zoekt gemotiveerd personeel voor diverse functies

Foto: John Hölsgens

ROGGEL – A.C.P Keukenrenovaties/Foliedokter is een bedrijf dat zich bezig houdt met alle facetten binnen de keukenbranche: van het uitvoeren van kleine reparaties en het vervangen van apparatuur, aanrechtbladen of keukenfronten, tot het leveren en monteren van compleet nieuwe keukens.

Daarnaast voert A.C.P. Keukenrenovaties reparaties uit aan keukens na brandschade of waterlekkage, t.b.v. verzekeringen.

Vacature
Ter uitbreiding van het team is het bedrijf per direct op zoek naar een ervaren

  • Keukenmonteur
  • Hulpmonteur
  • Voorbewerker
  • Spuiter

A.C.P. zoekt serieuze, gemotiveerde mensen die fulltime of parttime willen werken in een prettig team, zich binnen dit team willen ontwikkelen en met het bedrijf willen meegroeien. Heeft u interesse in een van deze functies? Dan kunt u contact opnemen met A.C.P Keukenrenovaties, Vrijkenstraat 3, 6088 PA in Roggel. Telefoon: 0475-52.04.89. Ook kunt u contact opnemen met Joop van den Elzen: 06-20.48.70.21.

Reacties