Op zoek naar dierensporen met de gidsen van Groen Hart Leudal

Foto: BCL

HAELEN – In het natuurgebied Leudal leven ontzettend veel dieren. En toch, als je er gaat wandelen, krijg je ze maar zelden te zien.

Wat wel zichtbaar is, als je er oog voor hebt, is het bewijs van de aanwezigheid van deze dieren.

Workshop
Wil je graag eens met andere ogen door de natuur lopen en leren hoe je zulke sporen kunt vinden, ga dan mee met de gidsen van Groen Hart Leudal. Zij zullen je er meer over vertellen, tijdens een kleine workshop dierensporen zoeken die wordt gehouden op dinsdag 21 januari van 9.30 uur tot 11.30 uur. De workshop is bedoeld voor volwassenen. Deelname kost 3,50 p.p. Startlocatie is Bezoekerscentrum Leudal, aan de  Roggelseweg 58 in Haelen. Graag vooraf aanmelden via telefoonnummer 0475-49.70.10 of via [email protected], onder vermelding van ‘activiteit dierensporen in het Leudal’.

Reacties