Maak het gezellig in de tuin: help de vogels de winter door

Foto: BCL

HAELEN – Wederom geen witte kerst dit jaar, maar dat wil niet zeggen dat de vogeltjes deze winter geen hulp nodig hebben.

In de toch wat koudere periode van het jaar is het voedsel sowieso niet overvloedig aanwezig. Je kunt daarom best wat leuke dingetjes maken die je in de tuin kunt ophangen.

Gezellig
Op vrijdagochtend 3 januari kunnen de kinderen samen daaraan knutselen, om zo de vogeltjes de winter door te helpen. Er wordt een gezellige ochtend van gemaakt met veel leeftijdgenootjes die je wel of niet kent, we helpen er de vogels mee én je krijgt meer vogels in je tuin! Dat is toch ook veel gezelliger? Kom meedoen die vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur in Bezoekerscentrum Leudal, aan de Roggelseweg 58 in Haelen.

Aanmelden
Deelname kost 3,50 euro en het is voor kinderen van circa 6 tot 12 jaar. Graag vooraf aanmelden via [email protected] of telefonisch via 0475-49.70.10, tijdens de openingsuren van het bezoekerscentrum.

Reacties