Winterkindermiddag in het gemeentehuis van Leudal

Foto: Pixabay - Couleur (CC0-Public Domain)

HEYTHUYSEN – Maandag 23 december is er een Winterkindermiddag in het gemeentehuis van Leudal. De middag wordt georganiseerd in het kader van de campagne ‘Mooi Leven in Leudal’.

Tijdens de kindermiddag wordt dan ook op speelse wijze het gesprek aangegaan met de jonge inwoners en hun (groot)ouders, over wat het leven in Leudal zo mooi maakt. Maar de verschillende kerstactiviteiten zorgen ervoor dat het vooral een gezellige middag wordt.

Frozen
Zo kunnen de kinderen kerststukjes maken, kerstkoekjes versieren en wintertrefbal spelen. Natuurlijk is de kerstman aanwezig, die de jonge bezoekers zal voorlezen uit verschillende leuke kinderboeken. Verder kunnen de jonge gasten op de foto met Olaf uit de film Frozen. De middag duurt van 13.00 uur tot 17.00 uur en de entree is gratis. Wel wordt gevraagd vooraf aan te melden via [email protected] Dan kan er ook voor worden gezorgd dat er genoeg koekjes en knutselspullen klaar staan.

Reacties