‘Opa, waat woore det väör men?’overtreft alle verwachtingen

Foto: Stichting Bevrijders 1944

HEYTHUYSEN – De expositie ‘Opa, waat woore det väör men?’ in het tijdelijk museum van de stichting Bevrijders 1944 heeft de 5000e bezoeker mogen verwelkomen.

Er was ingezet op 2500 mensen, maar dat aantal is dus ver overtroffen.

Genodigden
Bezoekers komen niet alleen uit deze regio. Zo is Dennis van Beek, de 5000e gast, afkomstig uit Afferden. Hij had zijn dochters Linn en Lina bij zich. Volgens initiator Niels Klompen zijn er, wanneer alles schoolklassen en speciale genodigden ook meegeteld worden, zelfs al meer dan 6000 mensen te gast geweest in Elshof aan de Walk 23 in Heythuysen. Het komende weekend heb je de laatste kans om het bijzondere tijdelijke museum te bezoeken. Op zaterdag en zondag kun je vanaf 10.00 uur terecht. Op beide dagen sluit de entree om 16.00 uur. Op 15 december gaat het museum om 16.30 uur voorgoed dicht. Mocht je nog willen gaan: Niels verwacht dat het zaterdag ‘het minst druk’ wordt…

Reacties