Afsluiting jubileumjaar: wie wordt de eerste Maestro van Horn?

Foto: Theo Peeters

HORN – Ter afsluiting van haar jubileumjaar organiseert Harmonie De Drie Horens, geïnspireerd door het populaire tv-programma, een heus Maestroconcert.

Zes bekende personen uit Horn strijden zaterdag 28 december om de titel ‘Maestro Horn 2019’. In een avondvullend programma in De Postkoets gaan zij de uitdaging aan om zich te ontwikkelen tot dé dirigent van Harmonie De Drie Horens.

Gecoacht
De Maestro’s worden vooraf gecoacht door de reguliere dirigent, Frans Hendrikx. Ook repeteren de kandidaten in de aanloop naar het concert een aantal keren met het orkest. Tijdens het concert dirigeren alle deelnemers één muziekstuk waarbij ze beoordeeld worden door een vakkundige jury. De presentatie van deze spannende en vermakelijke avond is in handen van Bert Vergoossen. Het publiek bepaalt uiteindelijk tijdens de finale wie zich Maestro van Horn mag noemen. Op de foto zie je de deelnemers, van links naar rechts: Rob van Leeuwen, Petra Waeijen, Pastoor Dieteren, Yvonne Bocken, Daan Frost en Mayke Damen.

Kaartjes
Kaartjes voor deze avond kosten 10 euro in de voorverkoop bij Supermarkt Ruud en Sylvia Vermeulen en Bloemenhuis Aloys in Horn. Op de avond van de voorstelling aan de kassa betaal je12,50 euro. Het programma begint om 20.00 uur, de deuren zijn geopend vanaf 19.30 uur. Kijk voor meer info op www.dedriehorens.nl.

Reacties