Sporthal ’t Maasveld kan voortaan online gereserveerd worden

Foto: Sporthal 't Maasveld

NEER – Nu de verbouwing van Sporthal ’t Maasveld – voorheen de Spantenhal – er aan staat te komen, zetten ’t Maasveld en de Stichting Spantenhal Neer nog meer stappen vooruit. En daarbij hoort ook het makkelijk online kunnen reserveren van de sporthal.

De reserveringen gingen tot nu toe telefonisch of per e-mail. Nu is er echter een modern online reserveringssysteem ontwikkeld.

Zaalvoetbal
Dit heeft een plek gekregen binnen de website van ’t Maasveld. Zo kunnen geïnteresseerde verenigingen makkelijk reserveringen maken. Binnen- en buitensport-verenigingen uit diverse dorpen, zoals Neer, Roggel, Haelen, Nunhem, Heibloem en Kessel weten al vele jaren goed de weg te vinden naar de sporthal. Daarnaast zijn er diverse bedrijventeams die de hal gebruiken voor onder meer zaalvoetbal. Vanaf nu kan er dus via deze link gereserveerd worden.

Evenementen
In de sporthal vinden verder met enige regelmaat evenementen, recepties en concerten plaats. Ook voor bedrijfspresentaties, shows voor kleindieren en recepties van verenigingen is de hal geschikt. Het buitenterrein kan eveneens als locatie gebruikt worden. Voor het gebruik van de sporthal voor evenementen, recepties, concerten of anders, kunnen geïnteresseerden mailen naar [email protected]

Jeugd
De Stichting Spantenhal Neer vindt het belangrijk om sporten onder jeugd te stimuleren. Voor jeugd tot en met 18 jaar geldt een gereduceerd tarief in de periode van 1 december 2019 tot en met 28 februari 2020, van maandag tot en met vrijdag. Dit gereduceerde tarief is niet geldig op zater-, zon- en feestdagen. In verband met de renovatie is de sporthal niet beschikbaar tussen 27 april 2020 en 3 september 2020. De sporthal, met onder meer een nieuwe vloer, is voor het nieuwe sportseizoen in september 2020 gereed. Kijk ook op www.hetmaasveld.nl

Reacties