Grandioze Garagedeurdagen bij Math Peeters in Meijel

Gratis LED-lijst tijdens de actiedagen
Foto: Math Peeters

MEIJEL – Op vrijdag 29 en zaterdag 30 november zijn er de landelijke Grandioze Garagedeurdagen, zo ook bij onze partner Math Peeters aan de Molenstraat 18 in Meijel.

Als je tijdens deze dagen bij een bezoek aan de showroom een order plaatst, krijgt je een LED-lijst van 3000 milimeter cadeau.

Korting
Bovendien verloot Novoferm per dag twee gratis deuren, waarvan de opdracht in de showroom tijden deze twee dagen is gegeven. Liefst 25 procent korting op sectionaaldeuren en op de DuoPort krijg je sowieso. Kom dus naar de showroom tijdens deze dagen en profiteer van dit voordeel. Tijdens de Grandioze Garagedeurdagen is de zaak geopend op vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 uur en 12.30 uur. Normaal gesproken kun je op zaterdagen ook tussen 10.00 uur en 12.30 uur terecht in de showroom, waar je een aanbod vindt van garagedeuren, kunststof kozijnen en zonweringen van kwaliteit.  Maar er is tevens de mogelijkheid om te komen kijken op afspraak. Neem daarvoor contact met ons op via 077-46.63.920 of [email protected]

Math Peeters, garagedeurdealer van Peel en Maas, Leudal, Horst en omstreken.

 

Reacties