Home of Heroes: bijlwerpen in Buggenum

Foto: Home of Heroes

BUGGENUM – Op zondag 1 december zal wethouder Walraven om 10.30 uur de officiële opening verrichten van Home of Heroes in Buggenum.

Daarna is iedereen welkom is om een kijkje te komen nemen bij de grootste indoor obstakelbaan van de Benelux.

Monkeybars
In de oude steenfabriek aan de Dorpsstraat vormt de bijna 2000 vierkante meter grote, authentieke en industriële setting het decor van Home of Heroes, waar je in teamverband avontuurlijke activiteiten kunt ondernemen. De obstakelbaan kent meer dan veertig hindernissen, zoals de monkeybars, de quaterpipe en marine table. De baan is daarmee ook een ideale trainingslocatie voor deelnemers aan obstacleruns.

Bakfiets
Het uit Amerika overgewaaide hakbijlwerpen gebeurt op vier banen. Na uitleg van een werpcoach en een eerste oefenronde kun je echt los. Expeditie Steynfabriek is een uitdagende opdrachtentocht voor jong en oud, in en rondom de oude fabriek. In het voorjaar worden nog een lasergamedoolhof, een reality-game en een rijdende escaperoom op een bakfiets aan de activiteiten toegevoegd.

 

Reacties