Groene kinderopvang Natureluur gaat uitbreiden in Haler en Heythuysen

Foto: www.natureluur-kinderopvang.nl

HALER/HEYTHUYSEN – In het begin van het nieuwe jaar zal Natureluur kinderopvang ook in Haler een kinderdagverblijf openen, met dezelfde groene visie als de andere Natureluur locaties.

Kinderen tussen de 0 en 4 jaar kunnen straks heerlijk spelen in de prachtige ontdektuin en sfeervolle binnenruimte. Die binnenruimte wordt gecreëerd in het oude schoolgebouw, naast de kerk van Haler, bij MitchGym. Het gaat om slechts één groep, dus lekker kleinschalig en vertrouwd.

Voldoende plek
Verder breidt Natureluur uit met een dagopvanggroep in Heythuysen bij de Vlindertuin, waar Natureluur al een dagopvang, peutertuin en buitenschoolse opvang heeft. De dagopvang had daar een hele lange wachtlijst, maar gelukkig is er binnenkort dus weer voldoende plek. Natureluur is een groene kinderopvang waarbij de kinderen – naast de bekende speelactiviteiten – uitgedaagd worden om lekker veel buiten te spelen. Daar mogen ze klimmen, spelen met zand en water, werken in de moestuin, slepen met takken, dieren verzorgen, hutten bouwen, moddersoepjes maken, kriebeldiertjes zoeken, verstoppen achter al het groen, avontuur opzoeken en dat allemaal met heel veel vriendjes en vriendinnetjes, onder professionele begeleiding in een gezellige huiselijke opvang.

Prikkels
Groene opvang is kinderen leren te genieten van buiten zijn, met aandacht voor wat er om hen heen gebeurt. Geuren, kleuren, wisseling van de seizoenen en een vogel die fluit. Kinderen worden in onze maatschappij immers steeds meer blootgesteld aan prikkels en soms kunnen zij daar onrustig van worden. Buiten spelen is pure ontspanning en supergezond. Uit veel onderzoeken is gebleken dat groene opvang kinderen veel beter kan stimuleren in alle ontwikkelingsgebieden.

Reserveren
Wil je je kindje ook naar een groene dagopvang in Haler of Heythuysen brengen, mail dan naar [email protected] zodat we een plekje kunnen reserveren.
Kijk ook op www.natureluur-kinderopvang.nl

Reacties