De Haelense beek, van brug naar brug

Foto: BCL

HAELEN – Of we dit soort winterse landschappen op korte termijn nog te zien krijgen is de vraag, maar een wandeling langs en over de Haelense beek saai?

Loop mee en na negen bruggen te hebben gezien denk je er waarschijnlijk heel anders over.

Driestromenland
De wandeling wordt gehouden op zondag 8 december van 9.30 uur tot 12.00 uur. De startlocatie is bij de Sint Lambertuskerk, aan het Kerkplein 13 in Haelen. De gidsen van Groen Hart Leudal nemen je mee naar de bruggen van de derde beek van het driestromenland en staan stil bij wat er was en wat er is. Het is wel van belang dat je goed ter been bent.

Aanmelden
De deelnamekosten bedragen 3,50 euro, kinderen tot 12 jaar betalen slechts 1 euro. Aanmelden kan via e-mail: [email protected] Het kan ook telefonisch via 0475-49.70.10, tijdens de openingstijden van het Bezoekerscentrum Leudal.

Reacties