Tweede editie van de Santa Run Heythuysen: opbrengst voor 3FM Serious Request

Foto: BOEST yourself

HEYTHUYSEN – Op 17 december organiseert Boest yourself de tweede editie van de Santa Run Heythuysen. In een gezellige kerstsfeer sporten en bewegen alle deelnemers – verkleed als kerstman –  in Heythuysen op een uitdagende manier.

Dansend, springend en met oefeningen zullen deze kerstmannen en – vrouwen warm worden gehouden met een lekkere portie Boestcamp, waarna ze afsluitend kunnen genieten van een hapje en een drankje.

Inschrijven
Deelname is helemaal gratis, maar er wordt wel een bijdrage gevraagd voor bijvoorbeeld de kerstverkleding en het eten en drinken. Dit is uiteraard niet verplicht. De opbrengst gaat naar 3FM Serious Request, dus laat dat een goede motivatie zijn. Voor alle duidelijkheid: ook kinderen mogen meedoen. Zorg dat er per deelnemer een inschrijving komt. Dat kan via deze site.

Reacties