Open Deur Dagen bij Math Peeters in Meijel

MEIJEL – Math Peeters is dé garagedeurdealer voor Leudal, Peel en Maas, Horst en omstreken. Maar ook met rolluiken, zonwering en kunststof kozijnen zorgt dit bedrijf ervoor dat woongenot vele malen groter wordt.

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 november zijn er bovendien Open Deur Dagen bij Math Peeters. Zorg dat je daarbij bent om te profiteren van speciale kortingen, zoals 25% op sectionaaldeuren en op de DuoPort.

Compleet aanbod
Tijdens de Open Deur Dagen is de zaak van 10.00 tot 16.00 uur toegankelijk. De showroom is normaal gesproken op zaterdagen voor de middag tussen 10.00 uur en 12.30 uur geopend. Je vindt er het complete aanbod aan garagedeuren, kunststof kozijnen en zonweringen van hoge kwaliteit. Alle garagedeuren kunnen worden aangepast aan de specifieke bouwkundige situatie, dus er is altijd een oplossing die bij jou past. Het leveringsprogramma bestaat uit sectionaaldeuren, openslaande garagedeuren, kanteldeuren (isolatie optioneel), rolpoorten en garagedeuren met loopdeur.

Stijl
Kunststof kozijnen, ramen en deuren en schuifpuien geven stijl aan je huis. Ze laten een huis tot de verbeelding spreken, zijn onderhoudsvriendelijk en voorzien van het politiekeurmerk Veilig Wonen. Voor wat betreft zonwering kun je kiezen uit rolluiken, screens, knikarmschermen, uitvalschermen, markiezen en serredak zonweringen.

Hoogste kwaliteit
Math Peeters biedt een goed advies en de hoogste kwaliteit met de daarbij horende uitstekende montage, zodat je ook een duurzaam product krijgt. Er is overigens altijd een mogelijk om te komen kijken op afspraak. Neem daarvoor contact op met Math Peeters, Molenstraat 18, 5768 EC Meijel. Telefoon: 077-466 3920. E-mail: [email protected] Kijk ook op de website!

 

Reacties