Pop It Up Live op het podium van De Bombardon in Heythuysen

Foto: Pop It Up

HEYTHUYSEN – De oorsprong van muziekschool De Nootzaak ligt in Roggel, waar in 1989 Huib Levels, Eric Coenen en Pieter Steenvoorden een samenwerking aangingen.

Dertig jaar lang overleefde de kleinere muziekschool alle stormen te midden van grotere organisaties. Nu is het tijd voor een nieuwe start.

Presentatie
De docenten van De Nootzaak zijn nu verenigd in de Stichting Pop It Up, die ook de organisatie van de lessen van de in Heythuysen gevestigde muziekschool gaat overnemen. Daarbij verandert er voor de leerlingen niet zo veel. Dezelfde uitstekend gekwalificeerde docenten verzorgen de scholing evenals de jaarlijkse presentaties van het geleerde.

Gratis
Op zaterdag 30 november is het weer zover: dan staan de leerlingen en docenten op het podium voor diverse live-uitvoeringen. Dat gebeurt vanaf nu dus wel onder de naam Pop It Up Live, op de planken van C.C De Bombardon aan de Sint Antoniusstraat 2 in Heythuysen. Aanvang is om 15.00 uur en de toegang is als vanouds gratis.

Reacties

0