Ontmoetingsavond werken in de zorg bij Land van Horne

Foto: Pixabay - Anemone123 (CC0-Public Domain)

HEYTHUYSEN – Op woensdag 23 oktober verzorgt Land van Horne van 19.00 uur tot 20.30 uur een ontmoetingsavond voor mensen die graag meer willen weten over het werken in de zorg.

Stichting Land van Horne groeit. Daarom zijn zij op zoek naar enthousiaste collega’s die het leuk vinden om zelfstandig of in een team aan de slag willen gaan in Leudal.

In gesprek
Als je meer te weten wilt komen over werken in de zorg dan is de ontmoetingsavond daar een uitstekende gelegenheid voor. Deze avond vindt plaats in zorgcentrum Sint Charles en is bedoeld voor iedereen die graag wil weten wat de mogelijkheden zijn om in de zorg te werken binnen de regio Leudal. Bezoekers kunnen in gesprek gaan met medewerkers voor meer informatie over het werken in de thuiszorg, somatiek, psychogeriatrie, hulp bij huishouding en individuele begeleiding. Zorgcentrum Sint Charles is gelegen aan Op de Bos 2 in Heythuysen. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie is ook te vinden op deze website.

 

Reacties