Leeg autowrak aan Op den Bos in Heythuysen: inzittenden gevlucht

Foto: Pixabay - fsHH (CC0-Public Domain)

HEYTHUYSEN – Op zondagochtend is aan Op de Bos in Heythuysen rond 6.00 uur een autowrak aangetroffen. De inzittenden zijn er klaarblijkelijk te voet vandoor gegaan.

De auto was dermate beschadigd, dat de politie er van uit gaat dat de inzittenden gewond zijn geraakt.

Kenteken
Aan de hand van het kenteken en andere spullen in de auto achterhaalde de politie de adressen van de bestuurder en passagier. Daar werden ambulances heen gestuurd. De bestuurder van de auto kon uiteindelijk thuis worden behandeld. Daar kreeg de politie ook meer gegevens van de bijrijder, die er ernstiger aan toe bleek. Hij moest met een ambulance mee. De bestuurder wordt nog gehoord voor het verlaten van de plek van een ongeval.

Reacties

0