Bent u al bekend met Escrima Concepts?

Foto: Escrima

ROERMOND – In Roermond is reeds een aantal jaren Escrima Concepts gevestigd waar een van origine Filipijnse vechtkunst onderwezen wordt. Deze onderscheid zich van andere vechtsporten doordat nieuwkomers buiten de ongewapende technieken direct veilig gebruik maken van verschillende wapens. In een snel tempo leert men door goed te bewegen en de juiste technieken te gebruiken zo efficiënt mogelijk een gevecht te beëindigen. Dit alles in een prettige sfeer waarbij respect voor elkaar voorop staat.

Kies wat bij je past

 Bij Escrima Concepts trainen zowel mannen als vrouwen. Ben je op zoek naar een vechtkunst waarbij je leert (terug) te vechten in real-life situaties, waarbij je meer en meer zelfvertrouwen opbouwt en leert van je af te bijten? Dan is Escrima Concepts waarschijnlijk een vechtkunst die goed bij je past.

De fysieke voordelen van onze Escrima Concepts lessen omvatten verhoogde mobiliteit, verhoogde behendigheid en verbeterde coördinatie. De extra druk om wapens te gebruiken zonder jezelf of je trainingspartner pijn te doen, verbetert het zelfvertrouwen en zorgt voor meer controle over het lichaam en bewustzijn van jezelf en anderen. Dit alles leidt ertoe dat je beter uitgerust bent in stressvolle situaties. Veel van de technieken vereisen geen kracht, waardoor zowel mannen als vrouwen Escrima prima kunnen beoefenen, ongeacht hun bouw of fysieke kracht!

Enkele ervaringen van onze leden:

”Escrima is een vechtsport die prima toegankelijk is in combinatie met eerdere vechtsporten. Zo heb ik zelf eerst vijf jaar Aikido gedaan. Escrima Concepts Roermond is een erg leuke club waar op erg enthousiaste wijze les wordt gegeven en waar ik nog steeds bij blijf leren.”
“Ik train direct mee met de groep hoewel ik pas net ben begonnen bij de club. Dat ik nog geen ervaring heb met vechtsport is helemaal geen probleem. “

Proeflessen

Probeer het en volg drie gratis proeflessen op de woensdagavond van 19:30 – 21:00 uur. Meld je van tevoren even aan via www.escrima-roermond.nl of [email protected] .

Bij iedere training zijn er twee gecertificeerde instructeurs aanwezig dus voor zowel beginners als gevorderden is er alle aandacht! Tot snel!

Reacties