Afscheid van burgemeester Arno Verhoeven na extra raadsvergadering in De Bombardon

Foto: John Hölsgens

LEUDAL -Vrijdag 23 augustus is er een bijzondere, openbare raadsvergadering van de gemeente Leudal, in verband met het afscheid van burgemeester Arno Verhoeven.

De vergadering vindt vanaf 15.00 uur plaats in gemeenschapshuis de Bombardon, aan de Sint Antoniusstraat 2 in Heythuysen.

Live
De bijeenkomst is live te volgen op tv via het kanaal van Omroep ML5, of via de website van die zender. Na 36 jaar werkzaam te zijn geweest in het openbaar bestuur, waarvan de laatste 12 jaar in de functie als burgemeester van de gemeente Leudal, neemt Verhoeven vervolgens op zondag 25 augustus 2019 afscheid van de inwoners van de gemeente. Hij doet dat op twee verschillende locaties: van 11.00 uur tot 14.00 uur in De Postkoets aan de Posthuisweg 13 in Horn en van 15.00 uur tot 19.00 uur in de Ellenhof aan het Scheijmansplein 18 in Ell.

Donatie
Verhoeven wil, in plaats van cadeaus, liever een bijdrage voor een nog nader te bepalen verfraaiing van de natuurlijke omgeving van Leudal. Op de locaties in Horn en Ell staat een bus waar mensen hun donatie daarvoor kunnen achterlaten.

Reacties