Seniorenvereniging Heythuysen verzorgt tweede editie van vakantieweek

Foto: Wikipedia - RomkeHoekstra (CC BY-SA 4.0)

HEYTHUYSEN – In vakantieperioden, als familieleden, mantelzorgers en de directe omgeving vanwege vakantie niet beschikbaar zijn voor de dagelijkse contacten, is de behoefte onder senioren om er ook eens op uit te gaan groot. In 2018 was de eerste editie van de vakantieweek voor deze doelgroep, met ruim 400 deelnemers, een overduidelijk bewijs daarvan.

Daarom verzorgt de Seniorenvereniging Heythuysen in de week van 21 tot en met 27 juli weer een aantal activiteiten waaraan door iedereen, zowel leden als niet-leden van de seniorenvereniging , kan worden deelgenomen.

Boottocht
Op zondag 21 juli wordt om 10.30 uur gestart met een sfeervolle heilige mis in het Pesthuisje, achter Sint Elisabeth in Haelen. Na de soep met broodjes kan nog worden deelgenomen aan een begeleide wandeling door de natuur in de directe omgeving. Het reisje met een Amerikaanse schoolbus op dinsdag 23 juli is helaas al volledig volgeboekt, maar de daaropvolgende donderdag wordt nog een reis gemaakt naar Koblenz, met onder meer een nostalgische boottocht over de Rijn. Op de terugreisreis wordt nog het bij velen bekende plaatsje Ahrweiler aangedaan. De dag wordt bekroond met een diner in Vijlen.

Finale
De seniorenvakantieweek wordt op zaterdagmiddag afgesloten met een spetterende finale op de locatie ‘Sjöttehook’ van Schutterij Sint Nicolaas. Onder het genot van een hapje en een drankje treedt zangeres Elmah op en zorgt de groep Dan Shanty voor een daverend slotakkoord. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Therese van de Heijde, via telefoonnummer 0475-492708.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen