O’ASIG Festival zoekt weer opkomende talenten…

Foto: O'ASIG Festival

HUNSEL – Ben jij een getalenteerde dj? Kijk dan niet de kat uit de boom en doe mee aan de nieuwe dj-contest van het O’ASIG Festival 2019!

De editie van vorig jaar was een enorm succes, mede door de inzendingen van tientallen deelnemers uit het binnen- en buitenland.

Beste paard
Om die reden wil de organisatie opkomende talenten opnieuw een kans bieden om een plek te veroveren op het grote podium van het O’ASIG Festival. Ook dit jaar zal er aan de hand van de dj-contest uiteindelijk één winnaar worden gekozen, die op zaterdag 6 juli zijn of haar kunsten mag vertonen aan het grote publiek. Klinkt dat als muziek in je oren en ben jij het beste paard van stal? Slinger dan snel naar deze site en stuur je inzending voor vrijdag 7 juni 2019.

Tropical Jungle
O’ASIG Festival // Tropical Jungle vindt dit jaar plaats op een nieuwe locatie, namelijk het evenemententerrein in Hunsel. Deze nieuwe locatie biedt meer mogelijkheden op het gebied van aankleding en beleving, waardoor er extra groot kan worden uitgepakt. Tickets zijn binnenkort verkrijgbaar op deze plek. Vanaf 18.00 uur kun je die 6e juli los met je vrienden op O’ASIG Festival 2019 Tropical Jungle!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen