Jeu-de-boulestoernooi in kasteeltuin Aldenghoor

Foto: Pixabay - jackmac34 (CC0-Public Domain)

HAELEN – Op tweede pinkersdag, 10 juni, wordt in de tuin van Kasteel Aldenghoor in Haelen een jeu-de-boulestoernooi gehouden. 

Het is de vijfde keer dat jeu-de-boulesclub Roggel een toernooi voor recreanten op deze prachtige locatie organiseert.

Kennismaken
Iedereen die eens met deze sport wil kennismaken wordt daarmee de gelegenheid geboden om deel te nemen het toernooi. Licentiespelers zijn niet toegestaan. Elk team bestaat uit twee personen en de kosten per team bedragen 10 euro. Indien U geen jeu-de-boulesballen heeft zijn die verkrijgbaar bij het wedstrijdsecretariaat. Aanvang van de wedstrijden is om 11.15 uur. Aanmelden kan tot 11.00 uur. Inschrijven kan via e-mail: [email protected]
Na inschrijving ontvangt u verdere informatie.

Reacties