Benefietconcert van Daniël Vissers voor zijn broer

Foto: John Hölsgens

HEYTHUYSEN – Benjamin Vissers (16) uit Heythuysen zit in zijn examenjaar vmbo-t, op Scholengemeenschap Sint Ursula in Horn.  Dit jaar wil hij met school via de organisatie Global Exploration een drie weken durende reis maken naar Indonesë.

Benjamin doet dat samen met een groep van 23 andere leerlingen en 4 docenten.

Sponsorgeld
Om de reis te kunnen realiseren moet elke leerling een eigen bijdrage van 900 euro betalen. Bovendien dient er 1900 euro aan sponsorgeld opgehaald te worden. Dit kan door bijvoorbeeld wafels te verkopen en bij bedrijven langs te gaan. Benjamin bedacht wat anders: hij organiseert een benefietconcert op zondag 12 mei in De Bombardon in Heythuysen.

Belevenis
Niemand minder dan de zeer talentvolle broer van Benjamin, Daniël Vissers, zal optreden. De mensen die hem in maart al zagen en hoorden in De Bombardon, tijdens het cultureel café daar, weten dat dit een belevenis is. Maar er is ook een optreden van een groepje van muziekschool De Nootzaak en pianiste Peiyun Xue, met wie Daniël Vissers afstudeerde aan het conservatorium, levert eveneens een bijdrage. De middag begint om 14.00 uur en de entree kost 5 euro per persoon.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen