Accretos volleybaltoernooi beleeft 39e editie

Foto: Accretos

NEER – Op zaterdag 25 en zondag 26 mei houdt Accretos de 39e editie van het Accretos volleybaltoernooi, op het evenemententerrein Ligteveld in Neer.

Er wordt gespeeld op gras en zand. Traditioneel vindt op de zaterdag het jeugdtoernooi plaats voor teams in de categorie A, B en C (meisjes/ jongens) en niveau 1 tot en met 6.

Recreatief

Op de zondag is het beachtoernooi (3 tegen 3) en er is er ook weer een recreatief toernooi op gras. Aan het beachvolleybaltoernooi kan worden deelgenomen binnen de categorieën regiodivisie tot en met 1e klasse, 2e/3e klasse en dit jaar voor het eerst ook beach b-jeugd. Aan het recreatief toernooi kan worden deelgenomen in de categorieën geoefend en ongeoefend/vriendengroepen.

Aanmelden
Iedereen is welkom, van jong tot oud. Er is muziek, drank en er zijn hapjes. Aanmelden kan tot en met 21 mei via www.accretos.nl/toernooi. Hier vind je ook verdere informatie. Op de hoogte blijven van alle updates en winacties? Zet jezelf dan op aanwezig binnen het facebookevenement. 

Reacties