Kastelenfietstocht met Hepkes in het Hemelvaartweekeinde voert door de geschiedenis

Foto: Leon Moonen

HORN/HAELEN/BEEGDEN – Laquais Frans leidt deelnemers aan een Kastelenfietstocht op zaterdag 1 en zondag 2 juni tussen 11.00 uur en 17.00 uur langs unieke kastelen en objecten.

De Kastelen-Hepkestocht 2019  laat je bovendien genieten van typische ‘bufkes’ uit de tijden van weleer.

Muziek
Tijdens deze editie ervaar je de Middeleeuwen in de kasteeltuin van kasteel Horn, de eeuw van de burgers bij kasteel Nederhoven in Beegden en de pruikentijd bij kasteel Aldenghoor. Op de deelnemende locaties worden verder leuke (spel)activiteiten en muziek aangeboden voor jong en oud, passend bij het tijdperk op de  desbetreffende locatie.

Bonnen
De route is in totaal circa 32 kilometer lang en is makkelijk te volgen via de aangegeven fietsknooppunten. Voor deze fietstocht heeft u speciale ‘Hepkes-bonnen’ nodig om te kunnen proeven van de heerlijke nostalgische gerechtjes op de drie lokaties. Deze zijn samen met een routeomschrijving te koop in de voorverkoop bij Hotel de Abdij in Horn en Kasteel Aldenghoor in Haelen, voor 8,50 euro (volwassenen) en 7,50 euro (kinderen tot en met 12 jaar), of op de dagen zelf tegen regulier tarief (9,50 volwassenen) bij de deelnemende kastelen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen