Sanne: kleurrijke bloemen- en decoratiepracht voor elke gelegenheid

HEYTHUYSEN – Ze geeft er verder geen ruchtbaarheid aan, maar Sanne maakt met haar gelijknamige bloemen- en decoratiezaak in juli het tienjarig bestaan vol. Zo’n acht jaar heeft ze haar winkel nu gevestigd op de huidige locatie aan de Dorpstraat 65A, maar ook vóór die tijd werd de van oorsprong Neerse al een bekend gezicht in Heythuysen.

Ze woont nu in het Brabantse Neerkant, maar toch hoort ze onderhand net zo bij Heythuysen en omgeving als de inwoners zelf.

Levensmomenten
Het zijn dan ook vaak de speciale gelegenheden waarvoor mensen naar Sanne komen. Bloemen zijn belangrijk bij veel gebeurtenissen in het leven. Haar voornaamste bezigheid bestaat er dan ook uit om van verse snijbloemen ter plaatse boeketten voor de klanten samen te stellen. Bruidswerk, grafwerk, het maakt allemaal onderdeel uit van indrukwekkende levensmomenten. Bloemstukken, vaasjes, het zijn ook altijd prachtige en kleurrijke cadeau’s bij feestelijke gelegenheden. ‘Mensen mogen ook gerust hun eigen potten en vazen meenemen’ zegt Sanne. ‘Ook daar maak ik dan graag iets moois van.’ De vele decoratiespulletjes waarvoor je bij Sanne terecht kunt, vormen eigenlijk een logische aanvulling daarop. Die brengen, net als haar bloemen, veel gezelligheid in huis.


Vers
‘Verder kunnen mijn klanten ervan op aan dat mijn bloemen altijd vers zijn. Drie of vier keer er week rij ik naar de groothandel in Grubbenvorst’ zegt Sanne, die nog altijd enorm geniet van het werken met bloemen. Vooral de variatie spreekt haar aan. ‘Maar ook het goede contact met de mensen maakt dit werk heel fijn om te doen. En dan is er natuurlijk nog de creatieve kant van dit vak, die me heel erg aanspreekt. Elk seizoen heeft een eigen charme, waardoor je ook iedere keer weer iets nieuws kunt bedenken in je samenstelling. Dat houdt dit werk altijd levendig…’

Openingstijden
Sanne Bloem en Decoratie is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 18.00 uur. Op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Telefoon: 0475 – 44.00.75. Gesloten op maandag en zondag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen