Open dag bij Derks Verhuur in Neer op 10 maart

Foto: Derks Verhuur

NEER – Het vijfentwintig jarig bestaan van Derks Verhuur wordt aangegrepen om iedereen de kans te geven het bedrijf in Neer nog beter te leren kennen.

Komende zondag, 10 maart, kun je er tussen 10.00 uur en 16.00 terecht om een kijkje te nemen bij de onderneming waar land- en tuinbouw altijd al een speciale plaats innam. En dat blijft ook in de toekomst zo. Maar de verhuur van werktuigen en gereedschappen richt zich al enige tijd ook op andere bedrijfstakken zoals tuin en park, industrie en bouw, zorg en recreatie. Daarover kon je hier al eerder lezen.

Maatwerk
Dagelijks geeft Derks Verhuur persoonlijk advies voor het maken van de juiste machinekeuzes binnen een bepaald project. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid naar de vraag van de klant en in specifieke gevallen kan ook maatwerk worden geleverd. Want goed gereedschap is het halve werk, weten ze bij Derks. Op 10 maart kunt u het zelf komen ervaren, maar zeker ook nog daarna.

Website
Tijdens de Open Dag zal verder de vernieuwde versie van de website www.derksverhuur.nl worden gelanceerd. Zo kun je jezelf ook thuis, vanuit je luie stoel, een uitstekende indruk verschaffen van het aanbod en de mogelijkheden die Derks Verhuur te bieden heeft. Een exclusieve preview van de overzichtelijke nieuwe stijl zie je hieronder alvast (klik op afbeelding voor vergroting).

Openingstijden
Ook na de Open Dag ben je uiteraard van harte welkom aan de Heldenseweg 19 in Neer. Derks Verhuur is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. Telefoon: 0475-59.55.44. E-mail : [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen