De Widdonck als gezonde ontwikkelomgeving voor kwetsbare kinderen

Foto: John Hölsgens

HEIBLOEM – Combinatie Jeugdhulp heeft mede namens de Werkgroep HELD (Heibloem Leefbaar en Duurzaam), de gemeenschapsraad Heibloem, de Aloysius Stichting, Zuidenwind en Widdonck Talentendonck de gemeente Leudal gevraagd deel te nemen aan een initiatief voor Heibloem op het terrein De Widdonck.

Het gaat daarbij in eerste instantie om een ‘denkdag’ waaraan de verschillende partijen deelnemen, met het uiteindelijk doel tot een gemeenschappelijk masterplan te komen.

Leefbaarheid
Wethouder Mart Janssen (Ronduit Open): ‘Wij nemen, samen met de andere partijen, onze verantwoordelijkheid. Financieel, maar ook vanuit betrokkenheid. We willen in samenwerking de locatie De Widdonck optimaliseren als positief gezonde ontwikkelomgeving voor kwetsbare kinderen. Deze ambitie willen we verbinden aan de wensen en mogelijkheden, voor het verhogen van de leefbaarheid en duurzaamheid voor de inwoners van Heibloem. De uitvoering hiervan ligt Heibloem. Maar in ons coalitieakkoord hebben we benoemd dat we ons willen opstellen als partner van inwoners, organisaties, instellingen en bedrijven. Vandaar dat wij onze steun geven aan dit initiatief.’

De kosten voor dit initiatief worden voor twee derde deel door de partners bekostigd. De gemeente levert een bijdrage van 5000 euro.

'

Reacties

article
16612
Widdonck als gezonde ontwikkelomgeving
HEIBLOEM – Combinatie Jeugdhulp heeft mede namens de Werkgroep HELD (Heibloem Leefbaar en Duurzaam), de gemeenschapsraad
https://leudal.nieuws.nl/2019/02/27/de-widdonck-als-gezonde-ontwikkelomgeving-voor-kwetsbare-kinderen/
2019-02-27T17:30:21+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/197/2019/02/27171451/52905722_624072158051576_252417126361464832_n.jpg
Aloysius stichting, bijdrage, Comninatie Jeugdhulp, De Widdonck, denkdag, Duurzaamheid, financiële bijdrage, Gemeenschapsraad Heibloem, kwetsbare kinderen, leefbaarheid, Mart Janssen, Ronduit Open, Werkgroep HELD, Widdonck Talentendonck, Zuidenwind
Gemeentenieuws