Lim­burg Lei­su­re On­der­ne­mers PLUS event: gastvrijheid kan altijd beter

Foto: Provincie Limburg

ROERMOND – ‘Dat je kijkt, wil niet zeggen dat je het ook ziet’. Dat was één van de Cruyffiaans klinkende boodschappen die Jeroen van Hattum van Hostmanship Group deelde met de ruim 300 gasten van het Limburg Leisure Ondernemers Plus Event.

Limburgers staan bekend als gastvrij, maar het kan altijd nóg beter.

Compliment
Tijdens het evenement spijkerden ondernemers uit de horeca, toeristische en leisure branche hun kennis bij onder leiding van diverse sprekers. Bas Hoogland, voormalig Commercieel Directeur van Landal GreenParks, gaf de ondernemers de opdracht om hun medewerkers elke dag een compliment te geven. Gedeputeerde Eric Geurts wees de ondernemers op hun belangrijke rol: ‘Jullie zijn de plus in de Limburgse leisure!’ Tijdens de deelsessies in de middag kwamen verschillende facetten van gastvrijheid aan bod, zodat iedere ondernemer nieuwe kennis opdeed en deze de komende tijd kan vertalen naar zijn of haar eigen onderneming.

'

Reacties

article
16571
Lim­burg Lei­su­re On­der­ne­mers PLUS event
ROERMOND – ‘Dat je kijkt, wil niet zeggen dat je het ook ziet’. Dat was
https://leudal.nieuws.nl/2019/02/24/lim%c2%adburg-lei%c2%adsu%c2%adre-on%c2%adder%c2%adne%c2%admers-plus-event-gastvrijheid-kan-altijd-beter/
2019-02-24T13:05:16+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/197/2019/02/24124835/skoo20190221-0211.jpg
Bas Hoogland, Eric Geurts, gastvrijheid, Horeca, Hostmanship Group, Jeroen van Hattum, Kennis, Landal GreenParks, leisure, Lim­burg Lei­su­re On­der­ne­mers PLUS event, PvdA, Toerisme
Nieuws