Succesvolle ‘Meet en Greet’ maakt sollicitanten warm voor de gemeente

Foto: John Hölsgens

LEUDAL – Woensdag hebben ruim negentig sollicitanten een ‘Meet & Greet’ in het gemeentehuis bezocht. Tijdens deze informatiemarkt maakten potentiële kandidaten kennis met hun toekomstige collega’s.

Het gaat om een nieuwe aanpak. Het doel was om sollicitanten voor de diverse functies bij de gemeente Leudal te bereiken en enthousiasmeren.

Elevatorpitch
Tijdens de Meet & Greet maakten geïnteresseerden kennis met de medewerkers van de gemeente Leudal. De sfeer was goed en de aanwezigen waren enthousiast. Onder het genot van een hapje en een drankje kwamen al snel de eerste gesprekken op gang. Kandidaten maakten door middel van een rondleiding kennis met de gebouw. Ook werd er goed gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een ‘elevatorpitch’ op te nemen: een kort promotiepraatje om jezelf te onderscheiden van andere sollicitanten.

Video-oproep
Om mensen enthousiast te maken voor de openstaande functies bij de gemeente, deden medewerkers voorafgaand aan de ‘Meet & Greet’ een video-oproep. Klik op hieronder de functienamen om de video’s te bekijken:

'

Reacties

article
16553
Succesvolle 'Meet en Greet'
LEUDAL – Woensdag hebben ruim negentig sollicitanten een ‘Meet & Greet’ in het gemeentehuis bezocht.
https://leudal.nieuws.nl/2019/02/22/succesvolle-meet-en-greet-maakt-sollicitanten-warm-voor-de-gemeente/
2019-02-22T10:31:27+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/197/2019/02/22101702/49348759_389692058443396_1667416538937819136_n.jpg
adviseur financiën, adviseur ruimtelijke ordening, beleidsmedewerker dienstverlening, elevatorpitch, functies, Gemeentehuis, gemeentemedewerkers, medewerker milieuhandhaving, Medewerkers, meet and greet, opzichter projecten, senior planeconoom, senior projectleider, sollicitanten, sollicitaties, teamleider burgerbedrijvenplein, video-oproepen, webredacteur
Gemeentenieuws