Een kwart eeuw Derks Verhuur in Neer

Foto: Derks Verhuur

NEER – Voor Derks Verhuur in Neer wordt 2019 om meerdere redenen een bijzonder jaar.

Allereerst bestaat het bedrijf deze maand een kwart eeuw. Begonnen als verhuurder van machines en gereedschappen voor de land- en tuinbouw secor, is de zaak inmiddels uitgegroeid tot een all-round verhuurbedrijf.

Activiteiten
De land- en tuinbouw nam altijd een speciale plaats in en dat zal ook altijd zo blijven. Maar de verhuur van werktuigen richt zich al enige tijd ook op meerdere bedrijfstakken zoals tuin en park, industrie en bouw, zorg en recreatie. Klanten zijn bedrijven, zzp’ers én particulieren. Daarnaast werden nevenactiviteiten ontwikkeld zoals de verkoop van machines, hydrauliekservice, onderdelenverkoop en de verkoop van buitenspeelgoed zoals skelters, trampolines en voetbalgoals.

Wijzigingen
Bovendien zet sinds het begin van dit jaar de schoonzoon van Huub Derks, Bart de Bruijn, het bedrijf mede voort. Het betreft nu dan ook geen eenmanszaak meer, maar een VOF. Als familielid was Bart eigenlijk al jaren op de achtergrond betrokken bij diverse bedrijfsactiviteiten. Hij heeft een werktuigbouwkundige opleiding genoten en bij zijn vorige werkgever al veel ervaring opgedaan in de machinebouw binnen de agrarische sector. Tijdens zijn scholing heeft hij veel gewerkt bij agrarische bedrijven, maar ook de bouwwereld is hem zeker niet vreemd. Het is overigens goed om te weten – om misverstanden te voorkomen – dat Bart een tweelingbroer heeft die sprekend op hem lijkt.

 

Open Dag
Om alle diensten te optimaliseren wordt daarnaast via www.derksverhuur.nl binnenkort de nieuwe website gelanceerd. En ook heel interessant: op 10 maart is er een open dag bij Derks Verhuur, van 10.00 uur tot 16.00 uur. Daarover later meer. Wat we wél al kunnen zeggen dat er na 25 jaar misschien het één en ander veranderd is, maar op de vertrouwde service en het vakkundige advies kun je ook in de toekomst blijven rekenen…

Openingstijden
Derks Verhuur, gelegen aan de Heldenseweg 19 in Neer, is geopend van  maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 12.00 uur en
van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. Telefoon: 0475-59.55.44. E-mail : [email protected]

Reacties

Cookieinstellingen