Evert Franzen (Ronduit Open): snel duidelijkheid over het woningbouwbeleid

Foto: Pixabay - Life-Of-Pix (CC0-Public Domain)

LEUDAL  – Ronduit open vindt het ‘een beetje te stil’ aan het woningbouwfront. De partij wil via bespreking in de commissie Fysiek tot concrete afspraken komen en daarna via regelmatige rapportages worden geïnformeerd over de vorderingen.

‘Wij hebben in de raad en commissie meerdere malen aangedrongen op concretisering van het woningbouwbeleid. Welke stappen worden gezet om te komen tot bouw van sociale huurwoningen, woningen voor starters en voor senioren?’ wil raadslid Evert Franzen weten.

Evert Franzen (Ronduit Open)

Arbeidsmigranten
Ook de vraag welke concrete maatregelen worden genomen om de bouw in kleinere kernen te stimuleren wil hij beantwoord zien, evenals de zienswijze van het college ten aanzien van de de woningbehoefte van arbeidsmigranten, zowel tijdelijk als permanent. Franzen wil graag snel concrete raadsvoorstellen en zegt ‘er bovenop’ te gaan zitten.

 

'

Reacties

article
16395
Ronduit Open: duidelijkheid over woningbouwbeleid
LEUDAL  – Ronduit open vindt het ‘een beetje te stil’ aan het woningbouwfront. De partij
https://leudal.nieuws.nl/2019/02/10/evert-franzen-ronduit-open-snel-duidelijkheid-over-het-woningbouwbeleid/
2019-02-10T11:57:03+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/197/2019/02/10115347/construction-worker-569126_1920.jpg
Arbeidsmigranten, commissie Fysiek, Evert Franzen, kleine kernen, raadsvoorstellen, Ronduit Open, Senioren, sociale huurwoningen, starters, woningbehoefte, woningbouw, woningbouwbeleid
Nieuws