Wisselingen van de wacht bij CV De Kakers

Foto: CV De Kakers

HEYTHUYSEN – Veel wisselingen van de wacht, afgelopen weekend op ’t Maxet bij CV De Kakers. Zo namen vorst Eric I en zijn adjudant Chrit, onder het toezien van vele verenigingen uit de buurt, afscheid in stijl.

Daarna werd het stokje overgedragen aan vorst Marco I met zijn adjudant Ron.

Tuba
Op zaterdag droeg Roger I de scepter over aan de nieuwe prins Jeroen I (Dings). Prins Jeroen I is in het dagelijks leven werkzaam bij de technische dienst van de DAF in Eindhoven en speelt tuba bij Jonk Geweldj. Hij wordt tijdens de vastelaovend bijgestaan door zijn adjudanten Wouter en Tim. De komende tijd trekt hij door het Kakerlandj onder zijn spreuk ‘Dees daag de Tuba aane kantj, gaon ich mét de septer door ‘t Kakerlandj’.

Jong Nederland
Op zondag droeg jeugdprins Tijn I de macht over aan jeugdprins Timo I. Hij wordt tijdens zijn regeerperiode bijgestaan door zijn twee adjudanten Saar en Niels, alle drie fanatiek lid van Jong Nederland Leveroy. De spreuk van Timo I luidt: ‘Boem paaf op det vel, laot os fieëste, kei hel!’

Reacties