Zesde editie Vastelaoves Promsconcert ‘Symfonie in roeëd, gael en greun’

Foto: Antoine Bongers

HEYTHUYSEN – De Leudalzangers verzorgen, samen met het voor deze gelegenheid samengebrachte Symfonie Orchestra Rosgialverde, op zondag 24 februari weer het traditionele Vastelaoves Promsconcert ‘Symfonie in roeëd, gael en greun’ in De Bombardon in Heythuysen.

Ook deze zesde editie is weer een nieuwe mix van klassieke flair, bekende internationale melodieën, Limburgse schwung en carnavalsschlagers.

Trendy
Dit jaar hebben De Leudalzangers de samenwerking gezocht met de sopraan Daphne Ramakers en de tenor Pascal Pittie. De kracht en de souplesse van de stemmen worden in harmonische samenzang bij elkaar gebracht, ondersteund door internationale muzikanten van het Symfonieorkest Orchestra Rosgialverde. Hierdoor krijgt het geheel een licht klassieke, trendy signatuur.

Knipoog
Dit alles onder leiding van dirigent Jan Mertens. De presentatie is zoals vertrouwd in handen van Jacqueline Coolen. Het belooft weer een overtuigende knipoog naar de Night of the Proms te worden, waarmee het publiek alvast in optimale vastelaovesstemming wordt gebracht.

Kaarten
UPDATE 12 februari 2019: CONCERTKAARTEN ZIJN INMIDDELS VOLLEDIG UITVERKOCHT!

Reacties