Britt’s Beautiek: alleen het beste voor u

Foto: www.brittsbeautiek.nl

HAELEN/HEYTHUYSEN – Britt Peskens is een jonge en toch zeer ervaren zelfstandige schoonheidspecialiste en medisch pedicure. De Heythuysense is trots eigenaar van Britt’s Beautiek in Haelen.

Vier jaar heeft Britt dit werk gecombineerd met andere parttime baan. Maar sinds november werkt ze volledig voor zichzelf. Ze is blij dat ze nu meer tijd en ruimte heeft voor klanten, want dit is meer dan een baan. Hier ligt haar hart.

Werkgebied
Haar salon is gevestigd aan de Kraaiakkerweg 35 in Haelen. Maar Britt’s werkgebied voor (medische) pedicurebehandelingen aan huis bestrijkt de gemeentes Leudal, Maasgouw en de directe omgeving van Weert en Roermond. Britt verzorgt kwalitatief hoogstaande, betaalbare behandelingen met producten van Sans Soucis.

Flexibel
Een sfeervolle en klantvriendelijke omgeving staan bij Britt centraal. Medisch pedicure, schoonheidsverzorging, klachtgerichte massages, rimpelverminderende behandelingen, nagelstyling en manicure biedt zij aan in haar salon. Dat kan op afspraak. Maar wanneer je slecht ter been bent of het gewoon prettig vindt om thuis te worden behandeld, komt zij dus ook graag bij je langs. Britt is flexibel. Ze werkt zowel overdag, als ook s’ avonds en in de weekenden.

Professioneel
Naast een vriendelijke prijs staan vooral kwaliteit en professionaliteit voorop bij Britt. Niet alleen haar opleiding, maar ook haar ervaring staat daar garant voor. Ervaring die ze hiervoor opdeed in onder meer een luxe resort op Mallorca , in diverse regionale gerenommeerde schoonheidssalons en bij Wellnessresort De Zwaluwhoeve. Die bekwaamheid zet zij nu dus ook volledig in binnen haar eigen onderneming, omdat alleen het beste volgens haar goed genoeg is. Ervaar het zelf en neem contact op via [email protected] of bel 06-50.81.89.34. Neem ook gerust een kijkje in de salon en ontdek alle mogelijkheden via www.brittsbeautiek.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen