De laatste kaartjes voor Roggel Leef Live gaan rap over de toonbank

Foto: Facebook Roggel Leef Live

ROGGEL – De Roggelse vastelaovend staat nu meer dan ooit in het teken van plezier, muziek, tradities en folklore. De Sjansemaekers kijken er naar uit om samen met harmonie Amicitia een feestweekend te houden waarin alle ingrediënten voor een geslaagde vastelaovend naar voren komen.

Op 25 en 26 januari nemen Pierke en Marieke je in ‘Roggel Leef Live’ mee in in de historie van de vastelaovend in Roggel. Ze laten je de Roggelse vastelaovend belaeve van het ‘Prinsoetrope’ tot aan ‘De Waever’.

Dörpke 
Het zullen kortom, avonden zijn waarover nog lang nagepraat zal worden in het ‘leef klein aardig dörpke’. Kijk voor meer informatie op www.roggelleef.nl of op de Facebookpagina.  Wil je er nog bij zijn dan zul je snel moeten zijn, het gaat rap met de kaartjes…
Voor 15 euro te koop bij Top 1 Toys (Fien Coenen) of bij Sjrake oppe Laak.

Reacties

0