Informatiebijeenkomst: zaken doen met Pogorzela

Foto: Gemeente Leudal

LEUDAL – De gemeente Leudal kent sinds 2007 een uitwisselingsprogramma met de stad Pogorzela in Polen. Het idee erachter is om op de diverse terreinen de samenwerking te stimuleren tussen Pogorzela en Leudal.

De stad Pogorzela ligt op 930 kilometer afstand van Leudal, in het middenwesten van Polen en maakt deel uit van Powiat Gostyn, een samenwerkingsverband van in totaal zeven gemeenten.

EU
Pogorzela en omgeving kent een divers aanbod van bedrijven die vooral actief zijn in de maakindustrie, zoals machinerie, verpakkingsmaterialen, meubels, vloeren, food en landbouwproducten. Door de aansluiting van Polen bij de EU is een duidelijke versterking van de economie van het land te constateren. Leudalse bedrijven kunnen hiervan profiteren door samen te werken. Er zijn diverse Poolse bedrijven die belangstelling hebben getoond om zaken te doen met ondernemers ‘van hier’. In overleg met onze contactpersoon van de gemeente Pogorzela is de afspraak gemaakt om contact te leggen met relevante bedrijven in Leudal.

Businesscentrum
Op donderdag 31 januari vindt daarom om 20.00 uur de informatiebijeenkomst ‘Zaken doen met Pogorzela’ plaats, in het Businesscentrum aan de Markt 6 in Roggel. De burgemeester uit Pogorzela is hierbij aanwezig, samen met Poolse ondernemers en de Kamer van Koophandel. Wilt u bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Meldt u dan aan voor 17 januari door een mail te sturen naar [email protected]

'

Reacties

article
15938
Zaken doen met Pogorzela
LEUDAL – De gemeente Leudal kent sinds 2007 een uitwisselingsprogramma met de stad Pogorzela in Polen.
https://leudal.nieuws.nl/2019/01/04/informatiebijeenkomst-zaken-doen-met-pogorzela/
2019-01-04T19:30:06+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/197/2019/01/08182458/kwaon.jpg
Bedrijven, economie, EU, informatiebijeenkomst, maakindustrie, Pogorzela, Polen, Samenwerking, uitwisselingsprogramma, zaken
Gemeentenieuws